Toate la timpul lor

|


Lasand in spate zile ce au trecut, urmeaza altele, depinde doar cum iti aranjezi gandurile si viata.Vrei ceva cu adevarat?...e totul sau nimic. Un vis, un plan doar cu atat trebuie sa pornesti la drum.Si lasand filosofia pentru oameni ce isi dedica viata pentru asa ceva, personal incerc doar sa ajung de la un capat la celalalt al vietii, scoala, familie, prieteni...ingredientele necesare,tot ce trebuie simti.
Sarind de la o idee la lucruri mai serioase, aparent multi dintre noi uitam cu ce pornim in viata, pentru cei ce uita sa isi bea lecitina, mentionez in p*** goala. Uitam sa apreciem lucrurile care ne faceau fericiti cu adevarat, subliniez in trecut. Netu' v-a luat mintile printre linkuri si adrese , cati dintre noi isi aduc aminte ce bine era cand reuseai sa furi cate un zambet parca viata capata alta culoare. Astazi ? incluzandu-ma si pe mn si lumea in care traiesc...viata seamana tot mai mult cu un film alb-negru.
Va multumesc ca ati participat la o mica lectie de filosofie, dar sincer cati dintre voi nu v-ati lasat prada amintirilor cand va rememorati viata fila cu fila.
We lose people, we lose dignity, we lose so much in life but is all about us how we make the difference...

1 comentarii:

Tot eu... ala spunea...

avem atatea si totusi avem nimic

Trimiteți un comentariu