Inca o poveste

|


Si astazi se pare ca incerc sa astern idei ce imi strabat mintea si inevitabil prea multi de ,,daca'' , ,,oare'' , dar in fond ce rost ar mai capata lucrurile fara putina straduinta. Cuvinte care ne definesc adesea ca un haos organizat, si cand zic asta ma refer la mediu de viata putin banal. Zilnic incercam sa ne impartim intre scoala,familie,gandurile noastre si foarte rar profitam de o vacanta.Cu toti stim sa purtam ,,mastile'' necesare ce ne asigura statul si nivelul...pacat ca nu stim sa ne exprimam direct si cu adevarat. Si ca sa nu va plictisesc pe acei cativa care cititi, incercati totusi sa aratati cu adevart cine sunteti, in fond ajungem intr-un stadiu in care realizam cat de patetici si ironici putem fi. Sunt dese poate, momentele in care iti dai seama ca este prea tarziu si nu ai facut nimic in viata. Personal am ajuns sa ma gandesc, ciudat poate, 18 ani de cand zic mersi ca tatal meu nu a purtat prezervativ, si totusi parca a trecut prea repede timpul. Intamplator ajungem sa ne creem in minte drumurile pe care le vom urma, scoala,liceu,faculate(optional), loc de munca, masina, o casa,familie si apoi ce mai ramane decat pensia...Da asa ma gandesc si eu banal si sarcastic in acelasi timp. Si sa ma lamuresc singur de ce naiba m-am apucat sa scriu despre toate astea, cred datorita faptului ca ajungi sa te plimbi singur pe strada si inevitabil te uiti si la alti oameni si apoi la tine si iti crezi unele intrebari, ireale aparent.
When you can live forever, what do you live for...?

4 comentarii:

Anonim spunea...

Important e sa spui lucruri mari folosind cuvinte simple. Ai reusit exact contrariul. Mai incerca.

Rain spunea...

Nu am idee cine esti, dar nu am pretins in nici un moment ca fac pe mare gazetar sau blogger, dar ca idee lucrurile se spun exact cum le vezi nu cum suna mai frumos si mai simplu.

Anonim spunea...

Cred ca oricine incearca sa scrie intr-o maniera care ii reliefeaza cat mai bine talentul. Daca nu e si cazul tau, insemna ca vezi totul foarte complicat si intortocheat.

Rain spunea...

Prefer sa scriu din intuitie lasand la o parte ,,talentu'' . Sincer multumesc pentru opinie dar vedem lucrurile destul de diferit. E usor sa zici simplu dar pacat ca lucrurile nu prea sunt simple,sunt pentru oameni care inteleg cum pot si vor.

Trimiteți un comentariu